Για την ολοκήρωση προϊόντων άριστης ποιότητας με υψηλές προδιαγραφές και άμεσο χρόνο παράδοσης, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής που εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διαφημιστικών κατασκευών, όσο και το τμήμα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλου.
Η προεργασία βαφής των αντικειμένων γίνεται με σύγχρονες χημικές μεθόδους, ώστε να εξασφαλιστεί ανθεκτικότητα και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.
Η ομοιόμορφη κατανομή της πούδρας και ο πολυμερισμός της στη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής επιτυγχάνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που παρέχει τη δυνατότητα χρωματισμού γαλβανιζέ λαμαρίνας, DCP, μαύρης λαμαρίνας και αλουμινίου.
Οι κατασκευές που μπορούμε να διαχειριστούμε καλύπτουν μεγάλο φάσμα εφαρμογών από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι μεγάλες και ογκώδεις επιφάνειες.
Για την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής πούδρας για ηλεκτροστατική βαφή. Ο χρωματισμός των αντικειμένων-κατασκευών μπορεί να γίνει σε αποχρώσεις RAL, με γυαλιστερές, ματ ή αμμοβολισμένες επιφάνειες, σε υπερανθεκτικά χρώματα ειδικών εφέ, μεταλλικών, sable κ.α